Hospitality

Hospitality

De eerste buitenlandse start van de Tour de France Femmes avec Zwift kun je met medewerkers en relaties op zowel 12 al 13 augustus op een exclusieve manier meemaken met onze VIP-arrangementen. Zelf de fiets op kan ook door als bedrijventeam deel te nemen aan de Toerversie Rotterdam op zondag 11 augustus.

VIP-arrangementen

Voor de eerste drie etappes in Rotterdam zijn er verschillende VIP-arrangementen beschikbaar. Het is een fantastische ervaring om dichtbij de start- en/of finish te staan en daar jouw gasten te ontvangen. Nodig je relaties uit en beleef samen deze unieke wielerwedstrijd van dichtbij. In de hospitalitybrochure lees je er alles over.

Contactinfo

Interesse in de zakelijke mogelijkheden? Wij vertellen je er graag alles over. Je kunt hiervoor contact opnemen met Michael Zijlaard +31 (0)10 497 12 12 of [email protected].

Bedrijventeam Toerversie Rotterdam

Op 11 augustus vieren wij de start van de Tour de France Femmes met een officiële toertocht. Met routes variërend van 25 tot 150 kilometer kan iedereen hieraan deelnemen en genieten van de unieke Tour de France sfeer en het feestelijke podiumprogramma op de Fanzone. De toertocht is uitermate geschikt om aan deel te nemen met een groep relaties en collega’s door in te schrijven als bedrijventeam. Het team wordt ontvangen in een speciale VIP-zone met koffie, thee en gebak en na afloop kunnen jullie gezamenlijk genieten van een buffet. Ga voor meer informatie en inschrijven naar toerversierotterdam.nl/bedrijventeams.

Heb je speciale wensen of wil je bijvoorbeeld zowel op 11 als 12/13 augustus gasten ontvangen? Dan horen we dat graag via [email protected].

Contactinfo

Interesse in de zakelijke mogelijkheden? Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Michael Zijlaard

+31 (0)10 497 12 12