Hospitality

Hospitality

Voor de eerste keer vindt er een buitenlandse start van de Tour de France Femmes avec Zwift plaats en dit kun van heel dichtbij en op een exclusieve manier meemaken. Een unieke belevenis voor medewerkers en relaties.

100 dagen diner

De komst van de grootste vrouwenkoers ter wereld vieren we op 18 april met een speciaal diner op een adembenemende locatie in Rotterdam. Het wordt een bijzondere avond waarbij de rensters centraal staan. Naast een culinair diner bieden we een avond vol entertainment. Voor het 100 dagen diner zijn slechts 20 tafels beschikbaar. Mis deze unieke avond niet. Een tafel (10 personen) kost € 2.500,- excl. btw.

VIP-arrangementen

Voor de eerste drie etappes in Rotterdam zijn er verschillende VIP-arrangementen beschikbaar. Het is een fantastische ervaring om dichtbij de start- en/of finish te staan en daar jouw gasten te ontvangen. Nodig je relaties uit en beleef samen deze unieke wielerwedstrijd van dichtbij.

Contactinfo

Interesse in de zakelijke mogelijkheden? Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden.

Michael Zijlaard +31 (0)10 497 12 12
[email protected]

Sponsor een fiets(les)

In Rotterdam zijn er helaas nog steeds veel inwoners die niet (goed) kunnen fietsen, een vaardigheid die vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Het is echter belangrijk om te realiseren dat fietsen niet alleen een praktische vaardigheid is, maar ook een middel waarmee je je wereld letterlijk en figuurlijk kunt vergroten.

Contactinfo

Interesse in de zakelijke mogelijkheden? Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Michael Zijlaard

+31 (0)10 497 12 12