Let’s get social

#Volg ons op social media

Volg ons op social media voor het laatste nieuws, updates en een kijkje achter de schermen! Dat kan via LinkedIn, Facebook X, YouTube en Instagram.

Marc Merx

“Het zal de Dordtenaren niet meer verbazen, hoe mooi onze stad is.”

Wethouder Sport Marc Merx toont de pracht van Dordrecht graag aan de rest van de wereld.

Lorena Wiebes

“De finish van de eerste etappe zou mij moeten liggen.”

Op een oplopende strook richting het strand van Kijkduin ziet Lorena Wiebes kansen voor een overwinning en gele trui.

Hilbert Bredemeijer

“Het is heel mooi om de eerste buitenlandse gele trui van de Tour de France Femmes avec Zwift te mogen uitreiken in Den Haag.”

Wethouder sport van Den Haag, Hilbert Bredemeijer, is trots om de finish van etappe 1 in Kijkduin te leggen.

Christian Prudhomme

“Jullie dragen de gele trui in fietsgebruik.”

Christian Prudhomme, directeur van de Tour, is trots om ook het eerste buitenlandse Grand Dรฉpart van de Tour de France Femmes avec Zwift in Nederland te mogen organiseren.

Marion Rousse

“Kom vooral kijken, wie weet wat het in je kinderen losmaakt!”

Marion Rousse legt uit waarom Le Grand Dรฉpart in Rotterdam een enorme inspiratie kan zijn!

Demi Vollering

“Door beweging leer je wie je bent en durf je doelen te stellen.”

Demi Vollering vertelt over wat sport en beweging voor haar leven heeft betekend. En start ze de Tour liever bij haar thuis in Nederland, of haar thuis in Zwitserland?

Kick-off Rotterdams Peloton

In aanloop naar Le Grand Dรฉpart Rotterdam 2024 zet Rotterdam zich in samenwerking met Liv en Jumbo in om meer Rotterdamse vrouwen op de fiets te krijgen.

L’ร‰tape du TDF

Wil jij zelf een Tour-etappe ervaren? Schrijf je dan in voor L’ร‰tape du Tour de France! In 2024 is ‘L’ร‰tape’ in Frankrijk, bekijk hier alvast de teaser!ย 

Visual TDFF

Op 12 & 13 augustus 2024 zal de TDFF avec Zwift voor het eerst buiten Frankrijk starten. Havenstad Rotterdam zal samen met Den Haag en Dordrecht gastheer zijn van het eerste Grand Dรฉpart op buitenlandse bodem. In deze steden vinden drie etappes plaats, verspreid over twee dagen.

Rensters over TDFF

Professioneel wielrensters Chantal van den Broek-Blaak, Lucinda Brand en Mylรจne de Zoete vertellen wat een Grand Dรฉpart in Rotterdam, Den Haag en Dordrecht voor hen betekent!

Aankondiging TDFF 2024

Op 12 & 13 augustus 2024 zal de Tour de France Femmes avec Zwift voor het eerst buiten Frankrijk starten. Havenstad Rotterdam zal samen met Den Haag en Dordrecht gastheer zijn van het eerste Grand Dรฉpart op buitenlandse bodem. In deze steden vinden drie etappes plaats, verspreid over twee dagen.