WESTLAND

ROTTERDAM > DEN HAAG
MAANDAG 12 AUGUSTUS 2024
124 KM

Home - Steden - Westland

WESTLAND KLEURT GEEL!

Maandag 12 augustus fietsen de bekende wielrensters met hoge snelheid door Westland. En u kunt erbij zijn. Laten we er samen een mooi geel feest van maken!

De wielrensters fietsen op maandag 12 augustus tussen 14:30 en 15:00 uur door Westland. Trek op die dag een geel shirt aan en kom langs de route de dames aanmoedigen! Samen kleuren wij Westland geel.

Bereikbaarheid
De route wordt afgezet met een dynamische afzetting. Dit betekent dat straten niet langer dan 45 minuten dicht zijn en dicht gezet worden door de politie. Tussen 14:30 en 15:00 uur komt de tour door het Westland.

Volg en deel onze kanalen!
Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Tour de France Femmes. We hebben een eigen Instagram @tourdefemmeswestland en via de Facebookpagina van gemeente Westland hebben we een evenement aangemaakt. Deze kunt u vinden via deze facebooklink.

Deelt u zelf iets leuks op socials? Tag ons met @tourdefemmeswestland en gebruik #Westlandkleurtgeel

Zelf iets leuks organiseren?
Er kijken 190 landen live mee met de Tour. De kans om het mooie Westland aan de rest van de wereld te laten zien! Wilt u zelf iets organiseren met uw bedrijf of als organisatie? We zijn benieuwd naar uw gele ideeën. Neem contact op met: [email protected]

Programma
Zodra het programma van maandag 12 augustus bekend is, vindt u de informatie op deze website.

Voor vragen rondom de Tour de France Femmes in Westland neem contact op met: [email protected]

Etappe 1