Sponsor een fiets(les)

Wil jij een maatschappelijk steentje bijdragen?

 

Fietsen geeft vrijheid. Het stelt mensen in staat om zich gemakkelijker door de stad te begeven, het geeft toegang tot meer werk- en recreatiemogelijkheden en draagt bij aan een gezondere en duurzamere levensstijl. Met de komst van de Tour de France Femmes avec Zwift ontstaat er een prachtige gelegenheid om mensen die niet kunnen fietsen, te ondersteunen en te inspireren om te leren fietsen.

100 dagen voordat de Grand Départ van de Tour de France Femmes avec Zwift begint, start Leontien van Moorsel een project om 154 Rotterdamse vrouwen te leren fietsen. Een groep evengroot als het damespeloton dat de Tour de France Femmes rijdt.

Van mei tot augustus 2024 doen deze 154 vrouwen mee aan een intensief lesprogramma, dat hen leert om veilig en comfortabel te fietsen. Ter afsluiting van het programma rijden alle geslaagde deelnemers een ereronde door de stad tijdens de Grand Départ in Rotterdam.

Hiervoor is hulp van het bedrijfsleven nodig
Voor € 500,- sponsor je een fiets en het lesprogramma voor een van deze 154 vrouwen. Deze steun maakt dit project mogelijk en draagt bij aan individuele mobiliteit, sociale cohesie en het welzijn van Rotterdam. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om te kunnen fietsen.

Contactinfo
Wil jij een maatschappelijk steentje bijdragen? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Michael Zijlaard +31 (0)10 497 12 12
[email protected]