Gymnastique Artistique

Begin de ochtend van de etappe met een lesje yoga op het terras, laat je onder muzikale begeleiding aanmoedigen op de Air Bike en doe een lopende warming-up door de museumzalen. Kom op krachten in het Nieuwe Café met een speciaal sportdrankje en een ontbijtje.

Over Queer Gym

Deze mind & body workout wordt o.a. gegeven door Queer Gym, de eerste Nederlandse gym gericht op non-normatieve lijven, opgericht door Romy Rockx (hij/hem, die/diens) en gevestigd in Rotterdam West. Inmiddels is Queer Gym een stichting en actief voor iedereen die in een veilige setting het plezier en vertrouwen in beweging wil (terug)vinden. 

Over Nieuwe Instituut

Nieuwe Instituut is het nationale museum en instituut voor architectuur, design en digitale cultuur, gelegen in het Rotterdamse Museumpark. Wij laten met tentoonstellingen, evenementen, onderzoek en andere nationale en internationale initiatieven zien hoe ontwerpideeën positief bijdragen aan urgente maatschappelijke uitdagingen. Nieuwe Instituut is een ontmoetingsplek voor makers, denkers en bezoekers, en beheert de Rijkscollectie voor Nederlandse Architectuur en Stedenbouw en museumwoning Huis Sonneveld, icoon van functionalistische architectuur uit 1933.

Details

Rotterdam - Nieuwe Instituut

12-08-2024